FM 2021 Ne Zaman Çıkacak?

FM 2021 ÇIKIŞ TARİHLERİ BELLİ OLDU! PEKİ FM 2021 RAFLARDA VE DİJİTAL PLATFORMDAKİ YERİNİ NE ZAMAN ALACAK?

FOOTBALL MANAGER 2021 NE ZAMAN ÇIKACAK?

2021 yılında Eylül ayı yaklaşırken bir çok Football Manager sevdalısının merak ettiği serinin yeni oyunu hakkında ön izlenimler, ekran görüntüleri ve oyun içi videolar, oyuna entegre edilen yeni özellikleri resmi sayfada paylaşılır ve forumlarda hemen tartışmalar başlardı fakat.. Henüz yeni oyunla ilgili hiç bir bilgi bu zamana kadar ulaşmadı. Herkesin aklında bir çok soru işaretleri oluşurken gelin bu sorulara cevaplar bulmaya başlayalım.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde oyunun direktörü Miles Jacobson gelecek oyun ve geçtiğimiz covid-19 süreciyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 2020'nin zor bir yıl olduğunu ve bu süreçte yaşananların onlara da farklı yansıdığından bahsetti. Özellikle Mart ayında başlayan bu salgın sürecinde oyunu iki hafta ücretsiz hale getirerek örnek bir davranış içine girdiklerini de anlattı.

Jacobson geçtikleri bu süreci her zamankinden biraz farklı olduğunun altını da çizdi. Yaşanılan bu pandemi döneminde negatif bir hususla karşılaşmamış olsalar da SI stüdyosunun da planlanan şekilde çıkması beklenen projelerin olması gerekenden biraz daha uzun bir zaman alacağından bahsetti. Yani buradan oyunun ertelendiğini, yani biraz geç çıkacağı fikrine kapılıyoruz.

Covid-19 sürecinde oyunu oynayan ve onları yalnız bırakmayan kitleye de teşekkürlerini iletti. Beklenen oyun için beklentilerin yüksek olduğunu ve bunun için çok çalıştıklarını ve yaşanan aksaklıklardan dolayı hayal kırıklığına uğrayanların üzüntülerini paylaştı, kısaca her şey daha iyi bir Football Manager oyunu için olduğunu söyleyebiliriz.

Jacobson son olarak oyunun mevcut platformlarında değişiklik olacağını söyledi; Yani bu farklı platformlarda da FM 2021'i görebiliriz. Şahsi tahminim Google destekli Stadia platformu olacağı yönünde. Stadia ise henüz ülkemizde aktif değil yani desteklenmiyor.

Oyunun çıkış tarihiyle ilgili bir net bir tarih belirtmese de bu süreçte anlayış beklediklerini ve yıl sonuna doğru yada gelecek yılın başı olması muhtemel gözüküyor. Bizim tahminlerimiz ise Şubat ayı olması.

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski