FM 20 Hızlı Maç Sonucu Eklentisi İndir


fm20 hızlı maç sonucu
FM 20 Hızlı Maç Sonucu Eklentisi İndir

Football Manager de yeri geliyor maçı maçları hiç oynamak istemiyorsunuz, bunlar kupa maçları ya da bazı önemsiz maçlar olabilir fakat bu eklenti "tatile git" demekten ne kadar farklı. Kısaca tatile gitmeden takımın başında maça çıkıyorsunuz fakat maçı izlemek ve beklemek gibi bir derdiniz artık yok.

Oyun İçi Kullanım
Maç zamanı geldiğinde kadro seçimi ekranında sağ üstte "Sonucu Göstere" tıklayın ve maç planı kullanma seçeneğine tıklayıp sonucu göster dediğinizde asistan menejerinizin sizin taktik ve oyuncu seçiminizle başlayıp daha sonra kendi insiyatifiyle oyuna müdahale edecektir. Bu müdahale sadece oyuncu değişikliği ve oyun içi rakip talimatlarını kapsıyor yani taktiksel anlamda taktik, diziliş ve direktiflere dokunmaz.


fm 20 hızlı maç eklentisi
Maç Planı Kullanılmamış

Maç planı kullanmadan hızlı sonucu göster dediğimizde yukarıda gibi bir pencere gelecektir ve maçın sonucu istatistikleriyle birlikte görebiliyoruz. Burada sizin yerinize maçı yöneten asistanınızın yaptığı 3 tane oyun içi değişiklik de mevcut.

fm 20 hızlı maç eklentisi
Maç Öncesi Maç Planı Oluşturma Ekranı

Maç gününden önceki gün rakip için kurguladığınız oyun planlarını, hızlı maç sonucunda seçerek asistanınızın uygulamasını da sağlayabilirsiniz.


Kurulum

  1. Aşağıdaki "Download" bağlantısına tıklayarak dosyayı indirin
  2. .rar dan çıkardığınız dosyayı "Belgelerim/Sport Interavtive/Football Manager 2020/skins" içine atın
  3. Oyunu açın ve Tercihler'e girip "Wannachup İnstant Result" temasını seçin ve oyunu başlatın.
Not: İndirdiğiniz içeriği skins klasörünün içine direk atın.(Yani Wannachup klasörünü, klasör olarak atın içerisindekileri değil)

10 Yorumlar

  1. Tatile çıktığımız zaman asistan maç içinde gerekli değişiklikleri yapıyor. Bu şekilde yaptığımız zaman "biz" oyuncu değişikliği veya taktiksel değişiklikler yapıyor muyuz?

    YanıtlaSil
  2. Direk sonuca git derseniz, asistanın insiyatifinde oyun içi değişiklik oluyor ama taktik anlamda değil sadece oyuncu değişikliği

    YanıtlaSil
  3. Asistan insiyatifi oyun içi değişiklik oluyor demişsiniz fakat nedense bende olmuyor. Acaba çözümü var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhangi bir maç planını mı uyguluyorsunuz yoksa direk sonuca git mi diyorsunuz?

      Sil
    2. Benim istediğim planla çıkmalarını istiyorum ama değişiklik olmuyor. Yani bir maç planı uyguluyorum sonra hızlı maç eklentisini kullanıyorum.

      Sil
    3. en kısa sürede bir ekran görüntüsü ekleyeceğim.

      Sil
    4. oyun içi kullanımıyla alakalı ekran görüntüleri ve hızlı maç sonucu eklentisinin oyun içi oyuncu değişikliği yaptığıyla ilgili bir görsel eklenmiştir. umarın sorununuzu çözmeye yardımcı olmuştur.

      Sil
    5. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. İnşallah iyi olduğun konuda daha da iyi olursun.

      Sil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski