FM 2021 Gerçek İsimler Yaması İndir


fm 2021 gerçek isimler yaması
FM 2021 Gerçek İsimler & Lisan Düzeltme Yaması İndir


FM 2021 Sahte İsimleri & Lisans Düzeltme Yaması İndir? 

Yeni bir football manager oyunuyla birlikte, oyun içi lisans eksiklikleri, sahte isimler gibi bir çok problemi çözen bir yama olan real names fix yani gerçek isimler yamasını sizlerle paylaşmaktayız. Kulüp isimler, Organizasyon, Turnuva, Oyuncu ve personel gibi bir çok
düzeltmeyi içeren bir yama.

Bu yamayla birlikte içerisinde Almanya, Japonya, Çin, Güney Kore, Hollanda, Fransa ve Brezilya gibi ülkelerin kısaltmaları da gerçek isimleriyle değiştirilmiştir. Ayrıca dünyadaki tüm ulusların yarışmalarının, dünya çapındaki kupaların ve uluslararası müsabakaların adını en yaygın adı veya sponsorluk adına değiştiren Football Manager 2021 gerçek isim lisansı düzeltmemizi indirerek, gerçek kulüp isimleriyle FM21'in keyfini çıkarabileceksiniz.



Nasıl Kurulur?

  1. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin
    Daha sonra bu uzantıyı izleyerek "Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2021\data\database\db\2101(Son versiyon)\." 
  2. Ardından "lnc" klasörüne girin ve onun da içerisinde "All" klasörünü açın ve "Fake.lnc," "lic_dan_swe_fra.lnc" ve "nleague.lnc" dosyalarını silin ve indirdiğimiz arşivin içerisindeki dosyaları buraya kopyalayın. 
  3. Akabinde "2101" klasörüne geri dönün ve bu sefer "edt" klasörünün içerisine giriş yapın ve içerisindeki "permanent" klasörünü de açın burada bulunan "fake.edt" dosyasını sildikten sonra yeniden "2101" klasörüne dönün. 
  4. Sonrasında "dbc" klasörüne girin ve en alttaki "zebra" ile başlayan 3 dosyayı silin. 
  5. Son olarak dbc klasörünün içindeki "permanent" klasörünü açarak içerisinde bulunan "brazil_kits, "forbidden names", "licensing2" ve "licensing2_chn" dosyalarını silin.
  6. İyi oyunlar




3 Yorumlar

  1. Bende 2040 dosyası yok ne yapmalıyım ? Yazılan her şeyi yaptım ancak 20401 dosyası olmadığı için yapamadım isimler düzelmedi haliyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hata yapmışız özür dileriz. 2040 klasörü fm 2020de vardı, 2101 olması gerek yani en en son en en güncel olan klasörü seçin 21** le başlayan. Oyununuz orjinal ise steam atolyesi linkine tıklayarak abone olabilirsiniz, dosyaları otomatik olarak ilgili yerlere indirecektir, teşekkürler.

      Sil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski