FM 2021 Türkiye Yabancı Sınırını ve Zorunlu Oynatma Kuralı Kaldırma


fm 2021 türkiye yabancı sınırı kaldırma yaması indir


FM 2021 Türkiye Ligleri Yabancı Sınırı ve Zorunlu Oynatma Kuralı Kaldırma Yaması İndir

Football Manager 2021 in tam sürümünün çıkmasıyla birlikte siz değerli Football Manager severlerin belki de en çok işinize yaracak yamalardan birisi olan Türkiye ligi yabancı sınırını kaldırma yamasını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 

FM 2021 Türkiye ligleri yabancı kontenjanı kaldırma eklentisini hem steam üzerinden hem de upload ettiğimiz sistem üzerinden indirebileceksiniz. Yama tüm liglerde geçerlidir. Yamayı Türkiye Liginde fantezi yaşamak isteyen fm oyuncuları için hazırladık. Bu yama ile yabancı sınırını ortadan kaldıracaksınız. Türkiye’deki tüm ligler için geçerli olacaktır.


Oyun İçi Yama Görünümü

fm21 yabancı kuralı kaldırma

fm21 zorunlu oynatma kuralı kaldırma


Kurulum
Aşağıda bağlantısını paylaştığımız dosyayı "Belgelerim/Sport Interactive/Football Manager 2021/editor data" içine atın. Sonra oyunu açın. Yeni oyun ekleme ekranından veri tabanına tıklayarak içinden ilgili veri tabanının seçili olduğundan emin olun ve yeni oyuna başlayın.

  • Yama, kayıtlı oyun dosyalarında çalışmamaktadır. Yeni bir kariyer oluşturmanız gerekmektedir.



42 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık. Şu yıllar ilerledikçe gelen kadroda 23 yaş altı oyuncu sınırlandırmasını kaldıran, ama yabancı kuralını devam ettiren bir yama yapabilir misiniz? Ben editörden çok denedim ama olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zorunlu oynatma kuralını kaldıran yama eklenmiştir

      Sil
    2. yamayı nerde bulabiliriz

      Sil
  2. Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yamanın sahibi malesef ben değilim. Fakat editörden lig kurallarından tutun her şey için oynama yapılabiliyor. Bunu biraz araştırıp soracağımdan emin olabilirsiniz.. Bu yüzden bizi takipte kalmanızı öneriyorum tekrardan teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Hızlı ve nazik cevabınız için ben teşekkür ederim. Takipte kalacağım, belki ben bir yerlerde yanlış yapıyorumdur. İyi geceler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak aradığınızın cevabı mı olur bilemedim ama böyle bir yama çıkmış henüz yeni incelemenizde fayda var. http://sinyorselim.com/ss21-alternatif-ulke-kurallari/

      Sil
  4. Teşekkürler galiba ben yapamadım .. yeni kariyer açtım yamayı da açarken aktif hale getirdim ama süperlig kurallarına girdiğim zaman hala maç kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncu vs yazıyor .. Editörden kendim yapmayı denedim bu sefer kuralları test ederken hata veriyor . Süperligde en fazla 18 takım bulunabilir şuan 21 var gibi ve alt ligler içinde benzer hata veriyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir yamayla çakışıyor olabilir. Bu arada yama 2021 tam sürümü için geçerli yinede hatırlatayım yukarıdaki işlemi doğru yaptığınızdan emin misiniz. Son olarak yamanın aktif olması için yeni kariyer oluşturmak gerekiyor, eski kayıt dosyalarında aktif edilemiyor. Yeni kariyer oluştururken 20** güncellemesi seçeğine tıklayarak yamayı işaretlemeniz gerekiyor, teşekkürler..

      Sil
    2. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. merhabalar
    tr liginde 3.sezondan itibaren ilk 11de 21 yaş altı bir oyuncuyu ilk 11de oynatmamızı istiyormuş bu yama ile o kuralda kalkar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin değilim ama sanmıyorum sadece yabancı kısıtlamasını kaldırıyor, ülke kurallarıyla ilgili olan yamayı yukarıda yorumda paylaştım isterseniz inceleyin sorunuza cevap olabilir,.

      Sil
  6. Merhaba;
    Yamayı gelişmiş seçeneklerinin içerisinde nereden aktif ediyoruz ? Bulamadım da =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirdiğiniz içeriği belgelerim/sport interactive/fm 2021/editor data iöerisine atın ve oyuna girip yeni kariyere basın daha sonra kurulum penceresinin sağ üstünde bulunan kısımdan attığınız içeriği işaretlemeniz gerekiyor.

      Sil
  7. Merhaba ; yamayı kurdum ve yenı kariyer oyunu yaptım ama
    türkiye liginde önümüzdeki senelerde hala 13 yabancı daha sonra 8 yabancı durumu hala gorunuyor
    nasıl çözebilirim ?
    Şimdiden tesekkurler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni kariyer oluştururken, yamayı da seçmeniz gerekiyor sadece dosyaları gerekli yere atmak yeterli değil malesef

      Sil
    2. belirttiğiniz gibi yenı oyunda edıtörekı yamayıda seçili hale getirdim ama yine aynı sonuc uzun yıllar sonra denenmıs bır görsel paylasma sansınız var mı ?

      Sil
  8. belirttiğiniz gibi yenı oyunda edıtörekı yamayıda seçili hale getirdim ama yine aynı sonuc uzun yıllar sonra denenmıs bır görsel paylasma sansınız var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerekli kontrolü yapıp, yamanın çalıştığına dahil bir ekran görüntüsü ekleyerek konuyu güncelleyeceğim merak etmeyin.

      Sil
    2. Tekerardan merhabalar, bize verdiğiniz geri bildirim üzerine yamanın kontrolünü sağladık ve sorun olduğunu fark ettik bunun için özür dileriz. dosya değişikliğini gerçekleştirdik ve konuyu güncelledik, oyundan ekran görüntüsü de ekledik umarım sonu çözmüş oluruz teşekkürler.

      Sil
  9. Merhaba iyi oyunlar. Yabancı sınırlamasi, 23yasalti vb kurallari Avrupa kupası ve sampiyonlar ligi için uyarlayabilecegimiz bir yama mevcutmu. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef mevcut değil.

      Sil
    2. Peki bu yama yapilabilecek bir yama mı? Beklemeli miyiz?

      Sil
    3. Tam olarak istediğiniz şey, 23 yaş altı oyun kayıt kuralı mı, yoksa avrupa ligi kayıt kuralları mı? Avrupa liglerinde yabancı veya yaş kısıtlı bir kural zaten yok hatta 21yaş altı oyuncuları kayıt etmenize bile gerek yok, bu yüzden tam olarak neyi sorduğumuzda anlamadım kusura bakmayın ama bu ve benzeri yamalar zamanı geldiğinde bu blogda paylaşılacaktır o yüzden bizi takipte kalmanızı öneririm teşekkür ederim.

      Sil
  10. Kulüpte 3sene yetişmiş 21yas altı vb kurallar istiyor bu kupalara oyuncu kayıtlarinda.bunlar için yama varmıdır.Editorden yapmaya çalıştım bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten banada lazım bulan varmı

      Sil
    2. Fm20deki kurallarla aynı olan yama var fm21 için isteyen olursa veriyim

      Sil
  11. merhaba, multiplayer oyunlarda bu yama çalışıyor mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yama sorunsuz çalışıyor, 10 yıl ileri sarılarak kariyerde denendi hiç bir sorunla karşılaşılmadı. Multiplayer konusunda hiç bir bilgim yok üzgünüm.

      Sil
  12. Elinize sağlık, ancak yama çalışmıyor. Paylaşmadan önce kontrol etmeniz daha sağlıklı olacaktır

    YanıtlaSil
  13. Beyler ben fm 21de türkiyede eski yabancu kuralını yama ile ayarladım. Fm20 drki kurallar ile aynı. İsteyen olursa söylesin

    YanıtlaSil
  14. Çok denedim farklı yamalarla, kendim yaptığım değişikliklerle fakat her türlü sorun çıkıyor karşıma.
    Yabancı kuralı ve/veya ilk 11'de altyapıdan çıkan oyuncu sayısını değiştirebiliyorum ama bu sefer de ligden düşen takım sayısı 3'e düşüyor ve lig 21 takımla oynanmaya devam ediyor sonraki sezonlarda.

    Hem yabancı kuralını 14 veya 16 yapıp hem ilk 11'de ilerleyen sezonlarda altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğunu tamamen kaldıran ve ikinci sezon itibariyle ligde 20 takımla oynanan bir yama yok. Varsa lütfen gönderin. Bu şekilde oynamak aşırı sıkıcı çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim benim seni en iyi ben anlarım o kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki aynı sorunu çözmek için :D o yüzden böyle samimi girdim yoruma kusra bakmayasın. Günlerce uğraştım en son Bölgesel Alt Lig ve 3. Lig'in de açık olduğu bir yamada gerekli değişikliği yaptım çok heyecanlıyım şu an. İlk defa yorum yapıyorum belki mail adresim başlıkta görünmez o yüzden yazayım: avbekirturker@gmail.com hesabına bir mail atarsan seninle "database"i paylaşayım. Yine sayfa admini arzu ederse ona da gönderebilirim buradan yayınlar insanlar yararlanır.
      Hazırladığım veri tabanında 16 yabancı kuralı sabit kalıyor ve ilk sezon sonunda süper lig 20 takımla devam ediyor. Nasıl yaptım inan bilmiyorum kullandığım yamayı yapanın başarısıdır muhtemelen. Oyuncu lisans kaydı kurallarını da düzelttim. Lig için lisans kaydında 2 tane takımdan yetişmiş oyuncu gerekiyor. 4 tane de Türkiye'den yetişmiş oyuncu gerekiyor. Başka hiçbir şartı yaşı boku püsürü yok isterse bunlar 35 yaşında olsun.
      Not: Henüz hiç oynamadım az önce bu bahsettiğim değişikliği yapabildim umarım hiçbirimize sorun çıkarmaz ileride database.

      Sil
  15. Başka indirme linki var mıdır? Virüs programı linki açmıyor da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef. windos defender ayarlarından "sor" olan kısmı izin ver apabilirsiniz yada açılan pencerede ek bilgi kısmında yine de çalıştır diyin.

      Sil
  16. ben yamaları aktif edemiyorum Türkiye için sadece bir dosya seçilebilir diyor yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçili yamalar çakışıyor demektir. Bazılarını seçmemeniz gerekiyor bu yamayı seçmek için

      Sil
  17. Merhabalar, ben kendim süper lig için kuralları editörden değiştirdim testlerde de herhangi bir sorun yoktu. Ancak şampiyonlar ligi gibi turnuvalarda oyuncu lisansı yaparken en az 4 tane 15-21 yaşları arasında kulüpten ve en az 8 tane 15-21 yaşları arasında ülkeden yetişen oyuncu kuralı var. Sadece bu turnuva kurallarının kaldırıldığı bir yama dosyası sizde mevcutsa siteye atabilir misiniz ? Eğer yoksa benimle mail adresim üzerinden iletişime geçerseniz de sevinirim. Bu kuralları da kaldırabilirsek iyi olur bilgi paylaşımı yaparak çünkü ligde bu kuralları kaldırıp kadro mühendisliğini yabancılar üzerine yapınca şampiyonlar liginde oynatacak oyuncu ya kalmıyor ya da çok kalitesiz oluyor. Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. dosyayı ındrımek ıcın telefon numarası falan ıstıyor ? dırek ındırme url yokmu ?

    YanıtlaSil
  19. Peki kayıtlı oyunumuzda ki oyuncu sınırını değiştiremiyoz mu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski