FM23 AB Dışı Oyuncu Kontenjanı Kaldırma

 

fm23 ab dışı kontenjan kuralı kaldırma yaması indir


Fransa, İtalya ve İspanya liglerinde ab dışı oyuncuları kayıt ederken artık herhangi bir problem yaşamayacaksınız çünkü tüm bu kısıtlamaları kaldırdık. 






Kurulum

Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayarak manuel indirme yapabilir yada "Steam Atölye" linkine tıklayarak yama içeriğini direkt atölyeden abone olarak indirebilirsiniz. Ayrıca bütün yamaları Discord sunucumuzda paylaşıyoruz oraya da katılıp bize soru sorabilirsiniz, keyifli oyunlar.

Dosyayı indirin ve Oyunu yükledikten sonra otomatik oluşturulan "Sports Interactive" klasörüne girerek "editor data" içerisinde indirdiğiniz dosyayı atın.


Eğer
"editor data" dosyası yok ise kendiniz bu isimde bir klasör oluşturup atabilirsiniz. En çok karşılaşılan sorunlardan biri; Genel olarak yamalar


Windows için C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data

Mac için Users\Library\Application Support\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data 


bu uzantılarda bulabilirsiniz ama bazı işletim sistemlerinde bu değişebilir alternatif olarak bu uzantılara da bakmanızı öneririm


C:\Users\Public\Documents

C:\Users\OneDrive\Documents

C:\Users\Public\Public Documents

Oyun içerisinde Tercihler kısmına girerek bu Hedef Klasörün yerini de değiştirebilirsiniz. Dikkat bu işlemi yapmadan önce mevcut kariyerlerini zarar görebilir bunu için yedek alın.





Yamanın Çalışması için oyuna girip "Yeri Kariyer" açıp kurulum ekranında aşağıda belirtildiği gibi yama içeriğinin seçili olduğundan emin olup gelişmiş kurulumu tamamlayabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz sorunlar ile ilgili soru sormak isterseniz discord adresimize gelip sorabilirsiniz, hepinize keyifli kariyerler.


Desteğinizle büyüyoruz.. Bizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
Twitter | Instagram | Discord



2 Yorumlar

  1. 23.3 güncellemesi için yenilemeniz mümkün mü acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aynı sorunu yaşıyorum umarım güncelleme gelir bu yamaya

      Sil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski