FM23 Hızlı Maç Sonucu Eklentisi

 

fm23 hızlı maç eklentisi


Football Manager oyunlarının artık olmazsa olmaz bir eklentisi haline gelen hızlı maç sonucu eklentisini nasıl indirip kurabileceğiniz anlatmak isterim. Bir çok oyuncu bilir ki sezon içinde özellikle bazı maçlar vardır bunları hızlı geçmek ve daha akıcı oyun oynamak ister işte tamda bu noktada bu eklenti devreye giriyor. Hiç tatile gitmeden sanki takımın başındaymış gibi maçı hızlı bir şekilde simüle edebileceksiniz. Bu genelde sizin için sonucun çokta önemli olmadığı maçlarda işe yarayabilir.






Kurulum

  1. Öncelikle aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayıp gerekli dosyayı indirin.
  2. Daha sonra Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2023/skins klasörüne indirdiğiniz dosyayı atın. Eğer skins klasörü yok ise kendiniz oluşturabilirsiniz. 
  3. Daha sonra oyuna girin ve Tercihler/Arayüz/Tema/Wannachup-FM23-InsantResult seçin ve Temayı Yeniden Yükleye basıp değişiklikleri kaydedin. Oyunun varsayılan kendi teması üzerine kurulmuş bir eklentidir.


Desteğinizle büyüyoruz.. Bizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
Twitter | Instagram | Discord


1 Yorumlar

  1. merhaba, hızlı maç sonucu eklentisi kesinlikle görünmüyor. eski fm kullanıcısıyım. ayarlar yapıldı. herzaman çalışan şey ne yaptımsa olmuyor. İşin garibi diğer indirdiğim temalarda görünmüyor bir türlü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski